TEVFİK KIZGINKAYA GENEL BAŞKANLIK GÖREVİNDEN AYRILDI

Çağdaş Gazeteciler Derneği Örgütlülüğüne,

22 Nisan 2017 Cumartesi günü gerçekleştirdiğimiz 23. Olağan Genel Kurulumuzda seçildiğim genel başkanlık görevinden 28 Aralık 2017 tarihinde istifa ederek ayrılmış bulunuyorum.

Üyesi olmaktan onur duyduğum Çağdaş Gazeteciler Derneğinde genel başkanlık görevini üstlenmiş olmanın onurunu ve gururunu yaşamım boyunca taşıyacağım.

Görev yaptığım süre içersinde Çağdaş Gazeteciler Derneğinin kimliğine yakışır bir kurumsal yapıya ulaşması doğrultusunda var olan yapısal ve yasal sorunları çözmek, şubelerimizle ve üyelerimizle olan ilişkileri canlandırmak için çaba gösterdim.

Çağdaş Gazeteciler Derneğinin örgütlülüğü ve geleceği açısından uzun yıllara dayalı yönetim alışkanlığında değişim yaşanmasının önemli olacağına inanıyorum.

Bu kısa süre içinde birlikte çalıştığım Genel Yönetim Kurulu Üyelerimize, Şube Başkanlarımıza, Şube Yönetim Kurulu Üyelerimize, Temsilcilerimize ve Üyelerimize Dernek çalışmalarına yaptıkları katkılar oranında teşekkür ediyorum.

Değerli arkadaşlarım,

Yeni bir yıla giriyoruz. Ülkemizin içinde bulunduğu koşullarda mutlu bir yıl yaşayabilmek kişisel beklentilerin çok ötesine geçmiştir. 2018 yılında verilecek toplumsal ve siyasal mücadelenin başarısı geleceğe yönelik umutları ve mutlulukları belirleyecektir.

2018 yılının tutuklu durumundaki tüm meslektaşlarımızın özgürlüklerine kavuşacağı, gazetecilere ve basına yönelik baskıların son bulacağı ve toplum olarak mutlu olabileceğimiz bir yıl olmasını diliyorum.

Bundan sonraki süreçte bir ÇGD üyesi olarak üzerime düşecek olan görevi yapmaya hazır olduğumu bildirir, çalışmalarınızda başarılar dilerim.

30.12.2017

Saygılarımla,

 

Tevfik KIZGINKAYA

ÇGD Genel Başkanı (22.04 – 28.12.2017)

ÖNE ÇIKANLAR

ÇAĞDAŞ DERGİ

BASIN AÇIKLAMALARI

EN SON...